Ochrana osobných údajov

Ďakujeme za Vašu návštevu na našich stránkach. Berieme ochranu Vašich súkromných údajov vážne a chceme, aby ste sa pri návšteve našich  internetových stránok cítili dobre.   

Osobné údaje, ktoré sú získavané počas návštevy týchto webových stránok spracovávame v súlade so Zákonom na ochranu osobných údajov č.122/2013 Zb.

 

Právo na informácie

Na požiadanie Vám  podľa možnosti obratom a písomne oznámime, či a aké osobné údaje máme o Vás zaznamenané. Pokiaľ by napriek našim snahám o správnosť údajov a aktuálnosť boli zaznamenané nesprávne informácie, na požiadanie ich opravíme.

Pokiaľ máte otázky týkajúce sa spracovania Vašich osobných údajov, môžete ich smerovať na email: lgpmb@vuczilina.sk, kde sme Vám k dispozícii nielen v prípade žiadosti o informácie ale i v prípade podnetov alebo sťažností.

Kódex ochrany údajov

Získavanie a spracovávanie osobných údajov

Keď navštívite naše webové stránky, zaznamenajú  webové servery štandartným spôsobom IP adresu, ktorá Vám bola pridelená poskytovateľom internetových služieb, webovú stránku, z ktorej nás navštívite, webové stránky, ktoré u nás navštívite, a tiež dátum a dĺžku návštevy. Osobné údaje sa zaznamenajú len vtedy, keď nám ich poskytnete z vlastnej vôle, napríklad v rámci registrácie, ankiet, vypísania cien alebo na realizáciu zmluvy.

Bezpečnosť

Liptovská galéria Petra Michala Bohúňa prijíma technické, organizačné a bezpečnostné opatrenia, aby chránila u nás vedené údaje proti manipulácii, strate, zničeniu alebo zásahu nepovolaných osôb. Naše bezpečnostné opatrenie sa s vývojom technológií neustále zlepšujú.

Použitie a postúpenie osobných údajov

Liptovská galéria Petra Michala Bohúňa používa Vaše osobné údaje na účely technickej správy webových stránok, zákaznícku administratívu, na ankety týkajúce sa produktov a na marketingové účely vždy iba v takom rozsahu, aký je k tomu potrebný.

Postúpenie osobných údajov štátnym zariadeniam a úradom  nasleduje len v rámci záväzných predpisov. Naši spolupracovníci, agentúry a obchodníci sú z našej strany viazaní diskrétnosťou.

Možnosť odhlásenia

Chceme Vaše údaje použiť k tomu, aby sme Vás mohli informovať o našich produktech a službách, prípadne zistiť Váš názor na ne. Účasť na takých akciách je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s nimi nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme mohli podľa toho údaje zablokovať. V prípade emailovej komunikácie sa z odberu môžete kedykoľvek odhlásiť s pomocou odhlasovacieho odkazu uvedeného v pätičke každého emailu.

Cookies

Liptovská galéria Petra Michala Bohúňa  používa cookies k tomu, aby mohla sledovať preferencie návštevníkov a aby mohla podľa toho optimálne vytvárať webové stránky. Cookies sú malé „súbory“, ktoré sa uložia na Váš pevný disk. To vedie k uľahčeniu navigácie a zaisteniu vysokej miery uživateľského komfortu webovej stránky. Cookies sa môžu využívať k zisteniu, či už ste zo svojho počítača navštívili naše webové stránky. Identifikuje sa iba cookie na Vašom počítači.

Používanie cookies môžete deaktivovať vo Vašom internetovom prehliadači.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Prehlásenie predávajúceho:  Liptovská galéria Petra Michala Bohúňa sa zaväzuje plne rešpektovat dôverný charakter Vašich osobných a firemných dát, ktoré sú zabezpečené proti neautorizovanému prístupu a chránené proti zneužitiu. Údaje, ktoré zadávate v objednávke publikácie sú nevyhnutné pre Vašu identifikáciu ako kupujúceho. Používame ich k realizácii celého obchodu, vrátane nevyhnutných účtovných operácií, vystavení daňových dokladov, identifikácii Vašich bezhotovostných platieb a pre komunikáciu s Vami.

Vaše detailné osobné dáta a údaje o nákupoch sú ukladané v databáze s prísnym zabezpečením proti zneužitiu a nie sú poskytované tretím stranám.

Súhlas registrujúceho sa návštevníka webu: Vyplnením webového formulára súhlasí kupujúci so zaradením všetkých ním vyplnených osobných údajov do databázy Liptovská galérie Petra Michala Bohúňa, Tranovského 3, 03101 Liptovský Mikuláš, IČO: 36145238,  ktorá je jej správcom a súčasne súhlasí s ich spracovaním pre marketingové účely a obchodné informácie prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa príslušného zákona na dobu do odvolania súhlasu.

Zároveň registrovaný udeľuje súhlas s tým, aby mu predávajúci zasielal informácie o pripravovaných akciách a udalostiach.